Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven. Wil jij het schrijven van je blogs uitbesteden?

Blogs laten schrijven. Is dat een goed idee? Wellicht heb je een website waarop je producten en/of diensten aanbiedt. Je hebt gehoord of gelezen dat een goede contentstrategie belangrijk is om organisch (gratis) meer bezoekers uit Google te halen. Het schrijven van goede SEO content is hier één onderdeel van en mag beslist niet ontbreken en je content strategie. 

Ben jij zelf geen geboren schrijver, of heb je gewoon geen zin en tijd om zelf SEO blogs te schrijven. Dan kan blogs laten schrijven een goed alternatief zijn. 

Waarom is goede content belangrijk?

Waarom is goede content van essentieel belang? Jij hebt een website en dus wil je gevonden worden. Dit kan met betaalde advertenties op bijvoorbeeld Google of Facebook. Maar dit kun je ook organisch bereiken. Hiervoor heb je echter wel goede SEO vriendelijke content voor nodig. Vind je dit zelf lastig. Dan kun je dus schrijver inhuren die deze content voor je schrijven.  

Waar vind ik deze schrijvers?

Maar waar vind je deze schrijver? En misschien nog wel belangrijker: “Waar vind je GOEDE schrijvers”. Schrijvers die ook weten wat SEO is en ervoor zorgen dat jouw content de potentie heeft om hoog te scoren in Google. 

Blogs laten schrijven

Fiverr

Fiverr is een platform waarop freelancers hun diensten gratis kunnen aanbieden. Het staat vol met allerlei diensten. Van webontwikkeling tot het vertalen van stukken tekst. Op het platform vind je dus ook veel freelance copywriters, die jij de opdracht kunt geven om blogs te laten schrijven.

Voordelen van Fiverr:

  • Veelzijdig aanbod;
  • Veilig bestelproces;
  • Met de portfolio functie kun je gemakkelijk eerder gemaakt werk bekijken;
  • Vaak worden verkopers beoordeeld door middel van sterren. Je kunt dus makkelijk kijken of de service in de smaak valt bij andere.

Nadelen Fiverr:

  • Veel freelancers op het platform beschikken niet over een KVK-inschrijving;
  • Je betaalt behoorlijk wat service fee.

Waar moet je goed op letten als je blogs laat schrijven?

Als je het schrijven van blogs uitbesteedt, dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Het allerbelangrijkste is dat de blogs SEO vriendelijk zijn. Ze moeten potentie hebben om hoog te scoren in Google. Anders heb je niet zoveel aan de content. Je wilt natuurlijk wel dat de blogartikelen worden gelezen. 

Zijn er ook andere opties?

Zijn er ook nog andere opties. Kun je ook blogs laten schrijven via een andere weg. Dat kan zeker. OOK media helpt je graag bij het schrijven van unieke en zoekmachinevriendelijke content. Benieuwd naar eerder geschreven cases? Die kun je hier vinden. Neem bij interesse snel contact op via het contactformulier, of bel naar: 0622857376.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Klaar voor vernieuwing?