Lars Mulder

Wie ben ik en wat is mijn visie?

Mijn naam is Lars Anton Mulder ik ben 20 jaar oud en ben in het dagelijks leven veel bezig met online marketing, vormgeving, website optimalisatie, websiteontwikkeling, SEO teksten en psychologie. 

Ik ben net afgestudeerd en ben nu veel aan het werk bij mediabedrijven. Zelf ben ik redelijk creatief en heb ik altijd een passie gehad voor schrijven en websites maken met WordPress. 

Naarmate mijn studiejaar vorderde ben ik ook ontzettend geïnteresseerd geraakt in online marketing, psychologie en SEO. (zoekmachine optimalisatie) Ik heb menig boek dat hierover te vinden was doorgespit en heb de afgelopen twee jaar veel geleerd over deze onderwerpen. Ik vind het leuk om mijzelf te ontwikkelen op gebieden waar mijn interesses liggen en studeer en leer daarom ook graag. 

Met getallen en berekeningen maak je mij niet vrolijk maar ik heb een grote liefde voor taal, schrijven en spreken. Ik schrijf daarom ook graag. Deze interesse heb ik gecombineerd met mijn weder interesse in marketing en zo ben ik begonnen met SEO teksten schrijven en websites maken voor online organisaties, blogs en bedrijven. Daarnaast hou ik mij ook bezig met het totaalplaatje van websites, en doe ik veel SEO en websiteoptimalisatie. Ik vind het leuk om mensen te helpen en probeer altijd een perfecte mix te vinden. Met het combineren van verschillende kwaliteiten kunnen er mooie dingen gebeuren. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten. Ik vind dit een heerlijke uitlaatklep en ik word er echt gelukkig van. Ik heb jarenlang Waterpolo gespeeld maar sinds kort ben ik overgestapt naar vechtsport en doe ik twee keer per week aan kickboksen. Naast kickboksen doe ik ook geregeld aan krachttraining. 

Chat openen
💬 Klaar voor vernieuwing?